Inkognitoläge

inkognitoläge

Du kan ha en mer privat och säker, krypterad konversation med en eller flera personer i Google Allo genom att använda inkognitoläge. Starta en chatt i inkognitoläge Öppna Allo. Tryck på. Google Chrome Inkognito. För att surfa i ett inkognitofönster gör du enligt något av följande metoder: Metod 1: Har ur redan startat Google Chrome. Tryck kortkommando [Ctrl + Shift +N], då öppnas ett nytt fönster som är i inkognitoläge. Metod 2: Har ur redan startat Google Chrome. Klicka på skiftnyckeln uppe i högre hörnet. I alla moderna webbläsare finns en funktion för privat surfning, det vill säga ett läge där inget registreras lokalt på datorn som man använder vid surftillfället. Man kan säga att man surfar lite hemligare än vanlig surfning. I Internet Explorer kallas detta läge för InPrivate-surfning. Det som händer, eller rättare sagt inte händer.

Inkognitoläge Video

Säker webbläsning Det finns ett par saker att tänka på nok til sek gäller inkognitoläget för Världens största snopp för webben kontra mobilen. En användare rapporterade ett problem tillbaka i April anger att Chromes inkognitoläge utsatt porr som han betraktade som familjemedlemmar. Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord? Om du använder Handoff överlämnas inte privata surfningsfönster till dina iOS-enheter eller andra datorer. Tack för din förståelse.

Inkognitoläge - Hund Med

Privat Surfning är ett relativt nytt inslag i de flesta moderna webbläsare som har två huvudsakliga syften: Safari lagrar inte öppnar webbsidor på iCloud och de visas inte när du visar öppna flikar från andra enheter. Ställa in tid då meddelanden försvinner I inkognitoläget kan du ställa in så att meddelanden försvinner efter en tid. Du kan ha en mer privat och säker, krypterad konversation med en eller flera personer i Google Allo genom att använda inkognitoläge. Safari ber även webbsidor och andra som tillhandahåller material till dessa inklusive annonsörer att inte spåra dig, men det är upp till webbplatserna att respektera denna begäran. Klicka på popupmenyn Öppna Safari med och välj alternativet Ett nytt privat fönster. You can also use a keyboard shortcut to open an Incognito window: inkognitoläge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *