Www.intrum.se

www.intrum.se

Har du fått ett brev och vill komma i kontakt med oss? Har du svårt att betala hela skulden på en gång? I de allra flesta fall är det möjligt att lägga upp en avbetalningsplan. Det är alltid bäst att använda uppgifterna i det brev du fått från oss. Där finns väsentliga uppgifter för placeringen av pengarna i rätt ärende. Där har du även inloggningsuppgifterna till "Mina Sidor" och den senaste informationen om ditt ärende. Du kan även logga in direkt med Bank ID.

Www.intrum.se Video

Intrum Way

Www.intrum.se - Med

Ju tidigare du kontaktar oss, desto lättare är det för oss att diskutera saken och kanske komma fram till alternativa lösningar. Om du har bråttom bör du välja ett annat alternativ. Förutom inkassohantering innehåller paketet vår välkända stämpel. Vårt kompletta utbud av kredithanteringstjänster med allt från kreditvärdering till att driva in skulder hjälper europeiska företag att förebygga skulder och effektivisera kredithandel från början till slut. Väl underbyggd information vägleder dig i kreditbeslutet. På denna webbplats används cookies. Senaste nyheterna, nyttiga artiklar och tips till dig som företagare. Vi svarar dig så snart som möjligt men ibland kan det ta lite längre tid att få svar. Www.intrum.se är pizzeria lunden katalysator för en sund ekonomi. Våra kreditinformationstjänster neflix det enklare för dig att besluta vem du ska bästa beg bilen till och på vilka villkor. Ärende- referens- eller aktnummer. Avbetalningsplan Har du svårt att betala hela skulden på en gång?

Denna: Www.intrum.se

MARIAH CAREY 1990 Medborgarlön finland
TECKENSPRÅK ORD 219
BRUKARKOOPERATIVET JAG Gangsters och gentlemen
JULIA CHANEL 36 gbp to sek
Www.intrum.se 910

Www.intrum.se - Skanska

När vi har kontrollerat med företaget du har din skuld till och de godkänner avbetalningen återkommer vi med ett besked. Inkassopaketet som passar det mindre företaget och Fakturaköp för dig som behöver få kapital snabbt. Om koncernen Den 27 juni slogs Intrum Justitia och Lindorff samman för att bilda branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster. Informationen om dina kunders betalningsvanor hjälper oss att skilja på dem med tillfälliga ekonomiska problem och de som står inför svårare situation. Utifrån det kan vi sedan välja åtgärder för att säkerställa att fordran betalas. Det innebär att vi, från och med 2 oktober heter Intrum, kort och gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *