Kronans barngåva

kronans barngåva

Kronans babygåva Kronans barngåva hämtar ut direkt i någon av Kronans apotek. För att få den gratis krävs dock att man är eller blir medlem i Kronans kundklubb, vilket man enklast blir då man hämtar sin babygåva. Innehåller blandade produktprover och informationsbroschyr med erbjudande från. Vår populära barngåva är tillbaka! Gåvan är till dig som väntar barn eller som precis har fått barn. Du kan läsa mer om Kronans Barngåva här. Apotek Kronans populära barngåva är till dig som väntar barn eller som precis har fått barn. Gåvan innehåller prover och gratisprodukter, samt en broschyr med information och kupongerbjudanden. Gåvan hämtar du ut på närmaste Kronan-apotek, du behöver inte registrera dig på förhand men du måste.

Kronans barngåva - senare

När du är registrerad hos Liberoklubben får du dessutom hem en massa rabattkuponger på blöjor och andra Liberoprodukter som du kommer behöva till din bebis. Innehåller bland annat en gratis body från KappAhl, samt en rad andra erbjudanden. Det är ju så roligt med bebiskläder. Gravidbagen så verkar det som att Babygruppen har tagit över denna sida, jag ska ta kontakt med dem och höra hur läget ligger — uppdaterar så snart jag vet mer. Innehållet i boxen varierar under året men är alltid fylld med fina och väl utvalda produkter för både dig och din baby. Sedan en tid tillbaka erbjuder även onlinebutiken LekMer en gravidväska för blivande föräldrar.

Kronans barngåva - med

Nu ska jag kika vidare lite på din blogg: Eller har du åsikter om det som du har fått i din box eller väska? Har lite problem med gratispaketet från libero och från all frö föräldrar. Gravidväska från Lekmer är de helt gratis att få eller kostar det något? Apoteket kronan har haft sina startboxar restat på lagret sedan dec Sofia on Det verkar som att apoteket kronan inte ger ut babyboxar längre, eller är det bara där jag bor? kronans barngåva

Kronans barngåva Video

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *