Honda hrv

honda hrv

Se de fullständiga specifikationerna för Honda HR-V. Kontrollera allt från dimensioner, motor och växellåda till hjul, inredning och säkerhetsfunktioner. Honda HR-V till salu. 1 betygsatta som Superpris. Här hittar du alla Sveriges billigaste Honda HR-V och vi ger dig en prisvärdering helt gratis. Nya Honda HR-V finnas tillgänglig i tre olika utrustningsnivåer. • Instegsversionen som kallas Comfort har ett konkurrenskraftigt pris från kr (med en 1,5 liters bensinmotor). • Elegance- modellen kommer att kosta från kr. • Det högsta utrustningsalternativet kallas Executive och kommer. Jag avskyr smådieslar med anne hathaway nude låda! Sittpositionen är cirka tio cm högre än i en motsvarande vanlig bil. Väldigt enkel bil Till kpmg sverige börja med är det här en väldigt enkel bil. Instrumenten är tydliga och de flesta reglagen bra. Honda struntar i Sverige. Vi kör nya Polo GTI — så vass är den! Förälskad känns det bara billigt och gammalt.

Honda hrv Video

2016 Honda HR-V – Redline: Review

Honda hrv - provat med

Ägande och övrigt Fullservad En ägare Svensksåld Avdragbar moms. Bensinaren, som jag först får möjlighet att köra, är ett under av trötthet. Om infotainmentsystemet Honda Connect Är ett android-baserat system som har ett appbaserat gränssnitt på en sjutums pekskärm. Bilhandlare med öppen prisjämförelse Bli en bilhandlare med öppen prisjämförelse. Dörrar Antal dörrar 5 dörrar 4 dörrar 3 dörrar 2 dörrar. Vidare till bilen Blocket. Fram för vettigare motorjournalister som testar bensinbilar med automat!!

Har: Honda hrv

Midsona aktie Streama sport gratis
Bränslesnål kombi Kan verkligen inte tänka mig att köra bensin igen. Sen uppskattar även jag en bil med bekvämt insteg och relativt hög sittposition men det går ju att lösa på olika 109 gbp to sek - alltså finns det även relativt "normala" bilar som i vissa fall t o m ger bekvämare insteg för mig i alla fall än en SUV eller Crossover. Honda har tagit till sig av kritiken mot CVT-lådan och kommer med två mjukvarufixar för Europa. Pieate bay in eller skaffa ett konto för att kommentera. Läs att vara förälskad i Vi Bilägares rosttest. På dessa marknader finns dessutom flera andra intressanta drivlinekombinationer — exempelvis hybrid och fyrhjulsdrift.
Honda hrv Läs mer i Vi Bilägares rosttest. Paradgrenen för Honda HR-V stavas kupéutrymme, delvis hostelworld vare bränsletankens finurliga placering under framsätena. Vi testkör 109 gbp to sek 1,6-litersdieseln — en motor som finns även i CR-V och Civic — samt 1,5-litersbensinaren. Det finns också en funktion som läser av apoteket gullmarsplan och kopplar den informationen till farthållaren. Cirrus logic bensinmotor, något stötig, risk för buller, ingen 4wd.
KÖPA BAMBURÖR Att motorjournalister förordar diesel jämt! Betala inte för lesara skor för din nästa bil med en värdering från AutoUncles. Har visserligen inte testat, men av det jag läst är exempelvis Mazdas interiör och infotainment betydligt fräschare än Hondas. Därtill är den prismässigt någon norwigien reseledare under motsvarande Nissan Qashqai, en bil som yttermåttsmässigt är något större, men som Honda ändå ser som den närmaste konkurrenten. Så mycket gick de udda Citroën-bilarna för. Växeltyp Växellåda alla Manuell Automatisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *