Högberga

högberga

Boka konferens. Har vi ledigt? Fyll i dina uppgifter nedan och vi garanterar dig svar inom en timme (). Du når oss också på telefon; 46 eller [email protected] Vill du boka weekend hittar du formuläret för detta här» Boka din weekend online här». Boka bröllop här». Boka bord här». Med en hisnande utsikt över Stockholms inlopp och med en fantastisk vy över de sista skärgårdsöarna i farleden in till huvudstaden, tronar Högberga Gård. Anläggningen är centralt belägen på Lidingö, och byggdes av konstmecenaten Klas Fåhraeus år Idag erbjuds extravaganta möten i form av konferens, bröllop. Hotellrum Lidingö Stockholm. På Högberga Gård på Lidingö finns 67 ståtliga hotellrum, många av dem med magnifik havsutsikt och vy över Stockholm.

Högberga - jag redan

Så härligt att höra att du trivdes så bra under din vistelse hos oss och njöt av den härliga miljön vid havet. År köpte Landstingsförbundet fastigheten för att ha som skola och kursgård. Helgmöte med guldkant Gäller: Bröllop Säg ja högt ovan vardagen. Med kommunala medel är restiden från Stockholms centrum 30 minuter.

Högberga Video

Järnvägsövergång Högberga (Gåshagaleden) Nu firar vi inte mindre än trippla OS-guld! De lägsta priserna för din lövgrens. Ett sällskapsspel eller en god bok vid brasan i det rofyllda  Kinarummet. Dansa vals med fjärilar i magen, aviseringar av livet. Möte med ensamrätt Gäller: högberga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *